Om os

Der er igennem mange år blevet spilet badminton i Kvaglundhallen. Under menupunktet "Ældre historie" kan du læse om hvordan Kvaglund IF badminton tidligere har set ud. Vi vil nu forsøge at give et indblik i hvordan det er at spille badminton i Kvaglund i dag.
Kvaglund IF badminton holder stadig til i Kvaglundhallen i udkaten af Esbjerg:
Senior:
På seniorholdet har du mulighed for at træne 1 eller 2 gange om ugen, hvor der er rig mulighed for at prøve kræfter med folk, som lige er startet eller dem, som har spillet 20-30 år. Der er også mulighed for at komme ud og møde badmintonspiller fra andre klubber, vi har nemlig 2 hold tilmeldt i år. Ellers er vi en meget social klub, som holder et par festlige stunder sammen i løbet af sæsonen.
Ungdom: 
Ungdomsafdelingen i Kvaglund, har igennem de sidste år mistet en del spillere. Vi forsøger at holde gang i ungdomstræningen med en række forskellige træningshold - læs mere om ungdomsarbejdet i Kvaglund under "Ungdom" i menuen til venstre.
Motion:
Motionsbadminton i Kvaglund er for alle! - Lej en bane med dine bedste venner og få rørt kroppen og lattermusklerne hele vinteren. Læs mere om Kvaglunds baneudlejning under "Motionsbadminton".